Volvo XC90 Excellence on Volvon 89-vuotisen historian ylellisin auto

Volvon 89-vuotisen historian ylellisin auto – ainutlaatuinen nelipaikkainen XC90 Excellence – esitellään ensimmäistä kertaa Euroopassa vuoden 2016 Geneven autonäyttelyssä.

XC90 Excellence perustuu palkittuun XC90 SUV -malliin ja vahvistaa yhtiön asemaa premium-autonvalmistajana. Se sisältää laajoja nahkapäällysteisiä pintoja, korkealaatuisen verhoilun ja käsityönä tehdyt ruotsalaisen Orreforsin kristallilasit.

Erillisten säädettävien takaistuinten erinomaista mukavuutta täydentävät hierontatoiminto, erityissuunnitellut pääntuet, jääkaappi ja mukitelineet lämmitys- ja jäähdytystoiminnoilla.

XC90 Excellence on valmistettu Volvon skaalautuvalle alustalle (SPA), ja se käyttää palkittua T8 Twin Engine -plug-in-hybridivoimansiirtoa. Käytettävissä on kolme toisistaan eroavaa ajotilaa – Pure, Hybrid ja Power. Tämä tarkoittaa, että XC90 Excellence voi kehittää jopa 410 hevosvoimaa tehoa, mutta hämmästyttävän vähän CO2-päästöjä.

– XC90 Excellence tarjoaa todella ylellisen kokemuksen. Se on meidän XC90 -huippuversiomme, ja sitä kohtaan on osoitettu jo paljon kiinnostusta. Lisätty äänieristys, edelleen kehitetty Bowers & Wilkinsin audiojärjestelmä ja kätevät takaistuinten säätimet nostavat XC90 Excellence -auton uudelle ylellisen mukavuuden tasolle, kertoo Volvon markkinointi-, myynti- ja asiakaspalvelujohtaja Björn Annwall.

XC90 Excellence -mallia myydään verkossa tietyillä markkinoilla, mikä kuvastaa digitaalisen kaupankäynnin kasvavaa merkitystä Volvon myynti- ja markkinointistrategiassa.

Malli seuraa First Edition XC90 -versiota, joka oli 1.927 kappaleen rajoitettu painos numeroituja autoja, joita myytiin vain verkossa osoitteessa www.volvocars.com. Kaikki 1.927 XC90 First Edition -autoa, jotka juhlistivat Volvon perustamisvuotta, myytiin loppuun 48 tunnissa vuonna 2014.

XC90 Excellence -mallin verkkomyynti on nyt käynnistynyt Sveitsissä, Ranskassa, Belgiassa ja Luxemburgissa, ja Kiinan vuoro on myöhemmin keväällä.

Vaikka auto on saatavissa toistaiseksi vain verkosta, se tulee tilattavaksi Volvo -jälleenmyyjiltä muilla markkinoilla, kuten Suomessa, myöhemmin tänä vuonna.

Suosittele: 
0