Volkswagenin esityksen automessuilla keskeyttänyt "protestoija" on tehnyt samanlaisia temppuja aikaisemminkin - yksi hieman erikoinen kohde

Tagit:
Geneven automessuilla protestoija keskeytti Volkswagenin pääjohtajan Jürgen Stackmannin pitämän avauspuheen.

Monet mediat raportoivat hänen olleen ympäristöaktivisti, joka protestoi Volkswagenin päästöskandaalia. No ei ollut, kyseessä on julkisuushakuinen brittikoomikko Simon Brodkin. Ihan varmaa ei edes ole, oliko kyseessä VW:n itsensä järjestämä temppu. Videolla nähdään kuinka "mekaanikko" tulee asentamaan "huijausboxia" autoon Stackmannin kiitellessä:

Brodkin on tehnyt aiemmin samantapaisen tempun FIFAn lahjusskandaalissa ryvettyneelle Sepp Blatterille. Blatterin naama on sellainen, että tätä tempuua ei ollut todellakaan sovittu aikaisemmin:

Nämä kaksi tapahtumaa kohdistuivat kahteen maailmanlaajuisesti todella korkeaprofiiliseen väärinkäytöstapahtumaan. Mitä siis tulisi ajatella siitä, että kolmas kohde oli... Kanye West? Onhan toki Kanye ylittänyt ärsytyskynnyksen leikkimällä köyhää ja mankumalla mm. Facebookin perustajalta miljardia taalaa "ideoidensa toteuttamiseen". Kaikki tämä, jotta hän saisi ilmaista julkisuutta uudelle levylleen. Tällä videolla Brodkin esiintyy "Lee Nelson" -hahmona:

Äijä ei siis ole mikään tuntematon suuruus, kuten vaikkapa tämä Live at the Apollo -pätkä osoittaa: