Tässä on uusi Volkswagen Polo: teknisesti edistyneempi ja isompi kuin edeltäjänsä

Volkswagen on esitellyt uuden sukupolven Polon. Auto on edeltäjäänsä isompi ja teknisesti kehittyneempi. GTI-versio saa 200 hevosvoimaisen moottorin.

Uuden sukupolven auto on isoin Polo ja se perustuu MQB A0 -arkkitehtuuriin. Pituutta on 4053 mm ja akseliväli on kasvanut 94 millimetrillä. Tämä ilmenee mm. kasvaneena sisätilana ja jopa tavaratilan koko on kasvanut 25 %.

Auto on saanut standardiksi ajoavustusta, jota yleensä nähdään isommissa malleissa. Näihin kuuluvat esim. nopeusrajoitin, rengaspaineita tarkkaileva järjestelmä, jalankulkijoita tarkkaileva järjestelmä, Front Assist -järjestelmä yhdessä hätäjarrutusjärjestelmän (City Emergency Braking -järjestelmä) kanssa.

Moottorivalikoimassa on yhdeksän moottoria. Alkupäässä on 1.0 litran bensiinimoottori, joka tulee niin vapaastihengittävänä kuin myös turboahdettuna. Yksilitraisten hevosvoimat alkavat 65 hevosvoimasta ja päättyvät 115 hevosvoimaan. Uusi 1.5 litran TSI-moottori (150 hv) tulee myös tarjolle ja GTI-versio saa turboahdetun 2.0 litran bensiinimoottorin, joka tuottaa 200 hv. GTI:n kiihtyvyys nollasta sataan on 6.7 sekuntia.

Suosittele: 
0