Porsche saattaa laajentaa sähköautojen valikoimaa Mission E:tä laajemmalle

Tagit:

Porsche saattaa luoda sähköautovalikoiman Mission E:n ulkopuolelle. Taustalla on mm. merkin pyrkimys vastata Kiinan tiukkoihin päästörajoituksiin. Porsche-pomo kertoi asiasta Shanghain autonäyttelyn yhteydessä.

Porschen toimitusjohtaja Oliver Blume paljasti, että merkki saattaa laajentaa sähköautovalikoimaansa tulevaa Mission E:tä laajemmalle. Taustalla ovat Kiinan tiukat päästörajoitukset. Automotive Newsille puhunut Blume kertoi, että monia akkukäyttöisiä malleja saattaa liittyä Mission E:n tuotantomallin rinnalle ensi vuosikymmenen alussa. Hän ei tarkentanut, olisivatko kyseessä täysin uudet mallit vai jo olemassa olevien mallien sähköistetyt versiot.

Hän myös kertoi, että monia uusia plug-in hybridejä saatetaan tuottaa Cayenne ja Panamera hybridien lisäksi. Blumen mukaan kyseessä ei ole pelkästään uusiin säännöksiin sopeutuminen, vaan sähköinen teknologia on itsessään mielenkiintoista, sillä sähköautot mahdollistavat urheilullisen ajokokemuksen, mikä sopii yhteen ”merkin perusarvon” kanssa.

Porsche aikoo tuoda Mission E:n markkinoille vuonna 2019 ja tähtää n. 20 000 kappaleen myyntilukuihin vuodessa.

Suosittele: 
0