Porsche-pomo: meitä ei kiinnosta Nürburgringin kierrosajat

Tagit:

Porschen GT-osaston pomon mukaan heitä ei kiinnosta Nürburgringin kierrosajat. Merkki toi manuaalisen vaihteiston takaisin siitä syystä, että myöskään kaikki asiakkaat eivät välitä kierrosajoista. 2018 Porsche 911 GT3 on saatavissa myös kuusivaihteisella manuaalilla.

AutoGuide -julkaisulle puhunut Porsche GT-osaston pomo Andreas Preuninger kertoi, että merkkiä ei kiinnosta tehdä ennätyksiä Nürburgringin radalla. Hänen mukaansa GT3 sai manuaalisen vaihtoehdon siksi, että myöskään kaikki asiakkaat eivät kiinnitä huomiota kierrosaikoihin.

”On paljon ihmisiä, jotka eivät katso sekuntikelloa ollessaan radalla”, toteaa Preuninger. Hänen mukaansa tällaiset ihmiset haluavat vuorovaikutusta ja ajajan auton. Tästä syystä Porsche Preuningerin mukaan hylkäsi ajatuksen olla nopein Nürburgringin radalla. ”En välitä siitä että kilpailijamme ovat hivenen nopeampia Ringillä”, sanoo Preuninger.

Hän myös lisäsi, että auton nopeaksi tekeminen Ringillä saattaa pilata sen ajettavuuden normaalilla tiellä, ja sitä Porsche ei halua tehdä.

Preuninger kuitenkin sanoo, että merkki ei ole täysin unohtanut Ringiä ja lupaa, että jotain todella nopeaa on tulossa.

Suosittele: 
0