Nainen esiintyi miehen ajokortilla, jossa oli myös kirjoitusvirhe – sai silti Lamborghinin vuokrattua Sveitsissä: auto katosi jäljettömiin Lontoossa

Superautot houkuttelevat väistämättä varkaita, joten sinällään tässä uutisessa ei ole yllättävää. Outoa on kuitenkin tapa, millä tämä varkaus tapahtui. Nainen vuokrasi Lamborghinin Sveitsissä väärillä henkkareilla ja ajoi Lontooseen.

CarBuzz raportoi, että sveitsiläinen autokauppa on menettänyt yhden Lamborghineistaan. Eräs nainen oli vuokrannut Lamborghini Huracan Spyderin Scheiwiller Automotive -autonvuokrausfirmasta. Muutaman tunnin jälkeen kävi selväksi, että nainen ei palauta autoa, joten auton GPS kytkettiin päälle.

Siitä selvisi, että auto oli hurauttanut Sveitsistä Lontooseen ja sinne jäljet päättyvät. Vuokrausfirma pyytääkin nyt apua lontoolaisilta ja lähialueen ihmisiltä auton paikantamiseen. Joidenkin tietojen mukaan auto olisi nähty Kensington / Knightsbridge -alueella, mutta niitä ei ole vahvistettu.

CarBuzz huomauttaa, että autoliikkeen hälytyskellojen olisi pitänyt soida siinä vaiheessa, kun nainen esitteli ajokorttinsa. Irlantilaisessa ajokortissa oli nimittäin naisen kuva, mutta sukupuoli oli merkitty mieheksi ja vanhenemispäivässä oli kirjoitusvirhe.

Vuokrausfirma lupaa 5000 Sveitsin frangin palkkiota auton löytymiseen johtavasta vihjeestä.

Suosittele: 
0