Mercedes-AMG:n Project One hyperautoa ei ole vielä edes esitelty: auto on jo loppuunmyyty USA:ssa

Suuri yleisö ei ole nähnyt Mercedes-AMG:n F1-moottoria käyttävää hyperautoa, mutta mahdolliset asiakkaat ovat jo Mercedeksen tiedossa. New Yorkin autonäyttelyssä ilmoitettiin, että auto on loppuunmyyty USA:ssa. Mercedes valikoi potentiaalisista ostajista merkin uskolliset asiakkaat.

New Yorkin autonäyttelyssä Race&Track -julkaisulle puhunut Project Onen projektipäällikkö Melissa Witek vahvisti, että Mercedes lakkasi keräämästä kiinnostuneiden ostajien nimiä USA:ssa jo maaliskuussa. Valmistaja aikoo nyt käydä läpi saamansa listan ja rajata sen niihin henkilöihin, joille tarjotaan mahdollisuus ostaa auto.

Samaan tyyliin kuin Ford uuden GT:n kanssa, myös Mercedes aikoo valita listalta ne, jotka ovat olleet uskollisia asiakkaita ja aikovat tuoda Project Onen radalle ja julkisiin tapahtumiin sen sijaan, että seisottaisivat sitä tallissa.

Mercedes on aiemmin vahvistanut, että autoa tullaan tekemään ainoastaan 275 kappaletta, mutta vielä ei ole tiedossa esimerkiksi sitä, montako kappaletta tulee USA:han.

Suosittele: 
0