Maailman tyhmimmät autovarkaat 2 – ajoivat kiihdytyskisaa varastetuilla autoilla ja menivät hakemaan ilmaisen vahauksen autokaupasta, josta olivat auton varastaneet

Taannoin kerroimme kaverista, joka varasti harvinaisen 1966 Ford GT40 replikan ja luuli uuden maalipinnan hämäävän kaikkia. Nyt kaveri on saanut kilpailua hölmöimmän autovarkaan tittelistä. Tämä porukka varasti autoja, ajoi niillä kiihdytyskisaa ja yritti lunastaa ilmaisen vahauksen autolle – samasta paikata, mistä olivat sen varastaneet!

Tämä kaikki tapahtui El Pasossa Teksasissa pidemmän ajan kuluessa. Motor1.com kertoo, että neljän miehen porukka käytti väärennettyjä papereita ja anasti viisi autoa. Varastettujen autojen joukossa oli Acura NSX, 2012 Chevy Camaro, 2016 Dodge Challenger Hellcat, 2014 Nissan Armada ja 2015 Ford F-150.

Autojen joukkoon olisi luultavasti päätynyt GMC Acadia, mutta autoliike iski takaisin. Tässä vaiheessa juttu käy uskomattomaksi: autoliike tarjosi mm. ilmaista vahausta Acadialle ja uskomatonta kyllä, varkaat lankesivat tähän. He toivat SUVin takaisin samaan liikkeeseen, mistä olivat sen varastaneet. Autoliike otti auton vastaan ja löi lukkojen taakse.

Rikollisten hölmöilyt eivät ole vielä tässä, sillä ainakin osa varastetuista autoista kuvattiin osallistumassa kiihdytyskisaan yleisön ja kameroiden edessä.

Yhteenvetona meillä on siis porukka, joka varastelee näyttävä autoja vuoden ajan, pyörii kaupungissa jossa rikokset tehtiin, tulevat hakemaan ilmaista vahausta Acadialle paikasta mistä sen varastivat ja osallistuvat varastetuilla autoilla kiihdytyskisaan. Nyt porukka on poliisin huostassa ja tutkinta on meneillään.