Lamborghini Huracan Performante ja Aventador S tekivät Aasian debyyttinsä Kiinassa

Kiina on yksi suurimmista markkinoista myös superautojen valmistajille, kuten Lamborghinille. Siksi ei ollutkaan yllättävää, että merkki saapui Shanghain autonäyttelyyn. Mukana oli kaksi uusinta mallia.

Takavetoisen Huracan-versioiden lisäksi merkki saapui Shanghaihin uusien Huracan Performante ja Aventador S -mallien kanssa. Molemmat tekivät Shanghaissa debyyttinsä Aasiassa.

Huracan Performante jatkaa siitä, mihin Gallardo Superleggera lopetti: toisin sanoen tehoa on lisää, painoa vähemmän ja autoa on trimmattu kaikkialta.

Vuoden alussa Genevessä esitelty Huracan Performante sisältää 631 hevosvoimaisen version Huracanin 5.2 litran vapaastihengittävästä V10-moottorista. Kiihdytys nollasta sataan onnistuu alle kolmessa sekunnissa ja huippunopeutta löytyy yli 320 km/h ja auto on nopein tuotantoauto legendaarisella Nürburgring Nordschleifen radalla.

Aventador S on varustettu vapaastihengittävällä 6.5 litran V12-moottorilla, joka tuottaa vaikuttavat 730 hevosvoimaa. Autosta löytyy myös nelipyöräohjaus.

Vaikka superautot ovatkin vaikuttavia, on mahdollista, että Kiinan osoittautuu vielä tärkeämmäksi markkina-alueeksi Lamborghinin tulevalle Urus-crossoverille, jonka on tarkoitus tuplata merkin myyntimäärät ympäri maailmaa. 

Suosittele: 
0