Iso vinkkipalkkio luvassa - kuka teki tarpeensa Teslan tuulilasiin, eikä siinä kaikki

Viha citymaastureita kohtaan on jo vanha juttu ja niiden kumeja tyhjentäneet aktivistit ovat siirtyneet jo särkemään muita paikkoja.

Nyt on alkanut ilmestä vihaa Tesla-kuskeja kohtaan, mistä on osoituksena tapaus Lakeviewsta Chicagon läheltä USA:ssa.

Tesla Model X:n omistaja on laittanut ilmoituksen Craigslistiin, jossa hän lupaa suuren palkkion sille, joka paljastaa henkilön, joka on levitti hänen autonsa tuulilasiin ihmisen ulostetta.

Miksi kukaan tekisi tällaista? Jonkinlaisen vinkin asiasta saattaa antaa kyseisen Tesla-miehen imoitus: "löytöpalkkio on merkittävä, sillä minulla on varallisuutta, mistä kertoo jo sekin, että ajan Teslalla". Omahyväisyys yhdistettynä viherpaatokseen, siinä on tukahduttava cocktail.

Lisäksi mies ilmoitti, että sattui olemaan vielä treffi-ilta ja hänen deittinsä oli "konservatiivinen tyttö" ja tämä deitti ei siis ollut ilahtunut tästä kakkakepposesta. Harmi kun ei ollut vihervassarityttö deittinä, ne ilmeisesti tällaisesta ilahtuisivat.

Varoituksen sanana kaikille mies toteaa, että hän on omin käsin ottanut kakkanäytteen tuulilasistaan, ja heti kun mätsäävä takapuoli löytyy, on tihutyön tekijä kiikissä. Mies kritisoi vielä Chicagon poliisilaitosta, koska nämä eivät olleet pyyhkineet tuulilasia puhtaaksi hänen puolestaan.