Ferrari ei ole vieläkään osannut päättää: rakentaako uusi Dino vai ei? Edullisempi malli voisi olla ”vaarallinen” merkille

Tagit:

Ferrarin uudesta Dinosta on huhuttu ja puhuttu pitkään. Nyt Ferrari-pomo on vahvistanut, että päätöstä autosta ei ole vieläkään tehty. Huolta aiheuttaa mallin edullisuus.

Ferrari-pomo Sergio Marchionne kertoi AutoNews Europelle, että ajatusta Dinon henkiinherättämisestä on heitelty johtoportaassa, mutta yksimielisyyttä ei ole löytynyt.

1960-luvun urheiluauton henkiinherättäminen aiheuttaa huolta sen vaikutuksesta merkin eksklusiivisuuteen. Liian edullinen malli voisi olla Marchionnen mukaan vaarallinen Ferrarin brändille.

Hän ei myöskään pidä tarpeellisena houkutella nuoria asiakkaita, sillä Marchionnen mukaan merkin asiakaskunta on ”ilmiömäisen nuorta” Aasiassa ja heillä on varaa autoihin.

”Meidän täytyy tutkia keinoja houkutella asiakkaita merkin perinteisten arvojen, kuten tyylin, suorituskyvyn ja moottorin äänen pariin ennen, kuin alennamme merkin edullisimman mallin hintoja”, Marchionne totesi.

Lopullinen päätös Dinosta on määrä tehdä ensi vuoden alkupuolella.

Suosittele: 
0