2018 Lexus NX sai faceliftin Shanghaissa: merkittävä parannus jousitukseen

Tagit:

Lexus NX on saanut faceliftin Shanghain autonäyttelyssä. Tyylilliset muutokset eivät ole järisyttävän isoja. Isommat parannukset liittyvät jousitukseen. 

Lexus NX:n etusäleikkö on saanut hieman päivitystä ja ajovalot on uudelleenmuotoiltu. Sekä 300h ja NX 300 F Sport ovat saaneet modifioidut etuilmanottoaukon ja sumuvalot. Takaosassa uudistuksiin kuuluvat mm. isommat kromiset pakoputken ulostulot ja muokatut takavalot. NX 300h on saanut lisäksi L-muotoiset kromiosat takapuskurin molemmille sivuille. Uusi setti 18-tuumaisia vanteita on myös lisätty valikoimaan.

Standardimalli NX 300 on teknisesti pitkälti sama kuin poistuva NX 200t. Autossa on sama 2.0 litran turboahdettu nelisylinterinen moottori. NX 300h puolestaan käyttää 2.5 litran nelisylinteristä moottoria, joka toimii yhteistyössä kahden sähkömoottorin kanssa. Lexus sanoo, että molemmat autot tuottavat pitkälti saman verran suorituskykyä kuin aiemminkin.

”Merkittävämpiä” parannuksia on tehty NX:n jousitukseen, jonka myötä ajettavuutta ja hallittavuutta on parannettu. Auto on saanut myös uudet iskunvaimentimet. Lexus on asentanut 2018 NX-malliin myös AVS-järjestelmän (Adaptive Variable Suspension), joka on tuttu LC 500-mallista.

Suosittele: 
0