1016 Industries auttaa viemään McLaren Sports Seriesin autoja äärirajoille: lisää downforcea tuottava paketti

Tagit:

1016 Industries on julkaissut aerokitin, joka parantaa McLaren Sports Seriesin downforcea. Tarjolla on mm. uusi takasiipi ja uudet etupuskurit. Paketti on saatavissa kaikkiin kovakattoisiin Sport Seriesin malleihin.

McLarenin Sports Series tarjoaa riittävää suorituskykyä useimmille, mutta ne jotka haluavat vielä enemmän, saattavat kääntyä 1016 Industriesin puoleen. Tarjolla on aeropaketti, jonka on tarkoitus parantaa auton ominaisuuksia mutkissa ja vakauttaa autoa.

Carscoops kertoo, että raporttien mukaan 570S mallien omistajat ottivat tuunauspajaan yhteyttä ja kertoivat, että auto saattoi tulla hitusen epävakaaksi kun se vietiin äärirajoille. 1016 Industries on pyrkinyt ratkaisemaan ongelman kehittämällä lisää downforcea takaosalle tuottavan ison fiksatun takasiiven, joka on saanut inspiraatiota 570S GT4- ja P1 GTR -malleista.

Takasiiven lisäksi aeropakettiin kuuluvat mm. uudelleen suunniteltu etupuskuri, joiden ilmanottoaukot on suunniteltu uudelleen, sekä etupyörien pitoa parantava etusplitteri. Mukana tulee myös esimerkiksi uudet sivuhelmat ja lokasuojat.

Aeropaketti on saatavilla kaikkiin kovakattoisiin McLaren Sports malleihin, mukaan luettuna 540C ja 570GT -malleihin.

Suosittele: 
0